Whatabike! a Eurobike - Frankfurt 2022

25 de juliol de 2022

A Whatabike! Hem començat a treballar amb vuit fabricants asiàtics, però estem sempre pendents de les novetats que apareixen al mercat relacionades amb el tipus de bicicletes que comercialitzem. Hem estat a Eurobike, la fira de la bicicleta més important a nivell europeu que va tenir lloc la setmana passada a Frankfurt, visitant fabricants i potencials proveïdors de bicicletes i accessoris i, possiblement, puguem presentar algunes novetats als nostres clients de cara a l'inici del proper curs

Increment de l’ús de bicicletes elèctriques

Més enllà d'interessants novetats en models de bicicleta, en tecnologia aplicada a la fabricació, i en funcionament i connectivitat, es constata un augment progressiu de l'interès per les versions elèctriques dels models de bicicleta. La presència de la bicicleta elèctrica a Eurobike superava clarament la de la bicicleta tradicional. Ja és una realitat que el pedaleig assistit per motor elèctric va guanyant terreny de manera irreversible per les seves bones prestacions i per ser una solució que reuneix molts avantatges tant en la mobilitat urbana com en contextos d'oci.

Major nombre de carrils bici

La bicicleta i la bicicleta elèctrica són considerades per les administracions europees i dels països sensibilitzats per la preservació del medi ambient, un mitjà de mobilitat net, silenciós i sostenible pel qual val la pena apostar, sobretot en contextos urbans. S'aposta per incentivar-ne l'ús per a la mobilitat individual i per ajudar a buidar les ciutats de cotxes i vehicles de combustió. S'amplia la xarxa de carril bici, apareixen noves empreses públiques i privades de rènting i sharing de bicicletes i bicicletes elèctriques, i s'espera que s'iniciïn campanyes públiques d'ajudes per comprar-les.

Transformació de la mobilitat urbana

A Whatabike! no estalviem esforços per poder participar en aquesta transformació de la mobilitat urbana, i amb aquesta finalitat aportem propostes innovadores, la majoria encara inèdites al mercat europeu. El nostre paper, basat actualment en la importació distribució i venda de models de bicicleta i bicicleta elèctrica de rang mitjà i mitjà alt, s'ampliarà en un futur amb propostes de renting i lloguer per mesos, cosa que permetrà els nostres clients poder provar diferents models el temps que desitgin i, eventualment, decidir-se sobre la compra. Estem ja planificant diferents possibilitats d’establir un model de renting en unes condicions que resultin atractives pels usuaris de la bicicleta a la ciutat de Barcelona.

Actualment tota la nostra oferta de models està disponible tant per a la venda a l’usuari final de manera individual com per a l’aprovisionament de flotes per a empreses, hotels, creuers,...

A la nostra web, podreu trobar una àmplia gamma de marques de bicicletes elèctriques amb les quals treballem.

Últimes entrades

crossmenuchevron-right